Marocko

7 NÄTTER

PRIS

FRÅN 9000 KR PER PERSON

INKLUDERAT

● FLYG + HOTELL● FRUKOSTBUFFÉ● GUIDADE TURER● ENTRÉ TILL SEVÄRDHETER

Heading photo

Dag 1

Ankomst till flygplatsen i Marrakech där ni blir upphämtade. Beroende på ankomsttid så tar vi sedan med er ut på lunch eller middag på någon av stadens restauranger, därefter kör vi er till hotellet.

Heading photo

Dag 2

Dagen spenderas med att utforska Marrakech. Vi kommer att besöka några av stadens historiska och kulturella platser så som den botaniska trädgården Jardin Majorelle, Koutoubia-moskén, de saadiska gravarna och Bahia-palatset.
Efter lunch tar vi er genom den lokala marknaden och därefter står resten av dagen till ert eget förfogande. 

Heading photo

Dag 3

Vi spenderar dagen i Höga Atlas, Ourika-dalen och Setti Fatma. Vi återvänder till hotellet sent på eftermiddagen.

Heading photo

Dag 4

Vi reser till kuststaden Essaouira där ni fritt kommer att få utforska staden, hamnen och stranden. Trots att det är en liten stad så finns det gott om platser att besöka. Övernattning sker på ett av stadens hotell.

Heading photo

Dag 5

Från Essaouira reser vi till Agadir via den vackra kustvägen. På vägen stannar vi till för lunch i fiskebyn Taghazout där vi kommer få avnjuta en vacker utsikt över havet under vår måltid. Därefter fortsätter vi vår resa till Agadir där vi kommer att övernatta.

Heading photo

Dag 6

Vi spenderar dagen med att utforska Agadir och avnjuta de aktiviteter som staden har att erbjuda såsom kamelridning, surfing och åka fyrhjulingar. Vi övernattar på samma hotell.

Heading photo

Dag 7

Vi reser tillbaka till Marrakech där eftermiddagen är fri att spendera som du vill innan vi åker tillbaka till hotellet.

Heading photo

Dag 8

Transfer till flygplatsen i Marrakech för hemresa.