0200 22 07 07 / info@skyoffice.se

Support

0200 22 07 07 / info@skyoffice.se

Om Skyoffice

Skyoffice skapades av två personer mycket passionerad om turism och nu har vi mer än 15000 olika kunder som vill ha fantastiska bokningstjänster över hela Europa. Vi får arbeta med företag från hela världen för att säkerställa att kunderna alltid får det bästa värdet och kvaliteten för pengarna. Utöver det använder vi all den erfarenhet vi förvärvat från utlandet för att ge varje kund en riktigt imponerande och spännande användarupplevelse.

Illustration

Vårt uppdrag och vision

Skyoffice startades 1997 och vi hade några mycket ödmjuka början. Vi hade bara ett köksbord och en skrivmaskin, men nu serverar vi mer än 15000 olika kunder och vår användarbas växer hela tiden. Vi arbetar med företag över hela världen för att säkerställa att du får bästa möjliga kvalitet och resultat som du kan hitta på marknaden. Vi använder all vår erfarenhet från de tider vi var utomlands för att ge varje kund en fantastisk uppsättning resultat på nolltid.

SkyOffice promo video

Våra partner

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Jobba med oss

Om du letar efter ett jobb och du har en hel del turism/reseerfarenhet, då är du på rätt plats. Kontakta oss nu och låt oss upprätta ett möte så att vi kan börja arbeta tillsammans snart!