0200 22 07 07 / es.eciffoyks%40ofni

Support

0200 22 07 07 / es.eciffoyks%40ofni

author picture

Leo Ryabov


24 May, 2019

5 Inspirerande TED Talks om att Resa

TED Talks är alltid spännande att lyssna på eftersom det ger massor av information och bra innehåll som du kan njuta av och uppskatta hela tiden. Vad som gör TED Talks unika för reseföretag och yrkesverksamma är att de alltid ger i någon ny bit av info och du kan enkelt lära dig massor av nya saker. Med detta i åtanke, här är en snabb lista över TED talks som du bör kolla in idag!

Robin Esrock: Lär dig att resa, resa för att lära dig

Robin Esrock: Lär dig att resa, resa för att lära TED är extraordinärt eftersom han ger en glimt av hur viktigt resan är för vårt samhälle. Han visar de viktigaste sakerna som människor behöver lära sig av att resa och även några av de funktioner som du behöver förstå från allt detta. Robin uppmuntrar människor att resa, att lära sig mer om världen och bara ha kul under tiden. Detta är en mycket intressant, rent imponerande TED talk och du kommer att lära dig mycket av det.

article image


Tony Wheeler: Vägen Som är Mindre Rest

Då Tony Wheeler är Lonely Planet grundare, får du lära dig mer om honom, hur han skapade företaget och några av de mest intressanta resor idéer och riktlinjer som han rekommenderar. Det är ett extremt imponerande och super spännande tillvägagångssätt som imponerar på dig med sin stora effektivitet och unika värde.

article image


Colin Wright: Extrema Livsstilsexperiment

Colin Wright har en mycket intressant livsstil fokuserad på resor och här får du lära dig vad han tycker om att resa, hur han finner att flytta till en ny plats och varför han gör saker så här. Det kanske inte verkar mycket intrikata och utmanande i början, men detta TED talk är mycket intressant, imponerande och super givande för resenärer. Du får lära dig mer om resor experiment och det är bara något du kan genomföra i dina resor också.

article image


Rick Steves: Värdet av Resor  

Eftersom Rick Steves reser minst 4 månader per år har han mycket kunskap om branschen. Detta föredrag fokuserar på sina erfarenheter, han erbjuder några riktlinjer och han talar också om marknadsföring och andra funktioner också. Det är ett mycket intressant TED talk, speciellt om du är intresserad av bakgrunden av resor.

article image


Judith Fein: En Djup Resa: Ansluta på vägen och i Livet

Judith talar mestadels om vikten av att skapa och hantera anslutningar. Det är ett mycket omfattande samtal som fokuserar på värdena att resa och vad du kan lära av att besöka så många länder!
En sak är säker, var och en av dessa TED talks är fantastiska och du har definitivt en rungande och kraftfull möjlighet för dig att njuta av. Om du är passionerad om att resa och vill lära dig mer om det eller om du vill skaffa några bra tips, är dessa TED talks mycket hjälpsamma och rent av spännande. Du bör överväga att kolla in dessa fantastiska föredrag, eftersom de är en hel del roligt att lyssna på och det finns mycket att lära av dem!

article image