Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Thomson Cruises

Som en del av TUI, världens största resekoncern, erbjuder Thomson Cruises prisvärda informella kryssningar. Kryssningsupplevelsen påminner om en chartersemester, men har även inslag från den traditionella kryssningsvärlden med bland annat shower, kasino och poolaktiviteter.

Flottan består av små klassiska fartyg som har införskaffats från andra rederier och sedan uppdaterats. Thomson Destiny var en gång i tiden Royal Caribbeans banbrytande fartyg Song of America , Thomson Spirit/Celebration seglade tidigare för Holland America Line. Det senaste tillskottet, Thomson Dream hette tidigare Costa Europa.

Alla fartyg har huvudrestauranger med öppna sittningar, undantaget Thomson Dream vars huvudrestaurang erbjuder två traditionella middagssittningar. En kväll i veckan är formell, men för de som inte vill klä upp sig finns alltid bufférestaurangen där klädkoden ständigt är informell.

För vem?
Många av passagerarna kommer från de brittiska öarna, men Thomson Cruises har tack vare Fritidsresor även många svenska resenärer. Thomson Cruises attraherar en stor andel förstagångskryssare och många återvänder för att de uppskattar den informella stämningen.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Spirit

Thomson Spirit blev del av Thomson Cruises flotta 2003 efter att tidigare ha seglat för Holland America Line som Nieuw Amsterdam. Hon är ett lite äldre fartyg mycket omtyckt av måmga förstagångskryssare som bland annat uppskattar de klassiska teakdäcken, den trevliga servicen och den varma stämningen ombord.
Destiny

Thomson Destiny är Thomson Cruises största och lyxigaste fartyg. Byggd 1986 blev hon del av rederiets flotta 2010 när fartyget övertogs från Costa Cruises. Ombord hittar vi spår av en klassisk atlantångare med bland annat en lång, smäcker yttre silhuett och ett promenaddäck i äkta teak.
Dream

Thomson Dream är Thomson Cruises största och lyxigaste fartyg. Byggd 1986 blev hon del av rederiets flotta 2010 när fartyget övertogs från Costa Cruises. Ombord hittar vi spår av en klassisk atlantångare med bland annat en lång, smäcker yttre silhuett och ett promenaddäck i äkta teak.
facebook twitter blogg top