Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Star Clippers

Star Clippers är ett kryssningsrederi med bara segelfartyg som garanterat kommer att appellera till sjöfararen i dig och din mer äventyrliga sida. Ombord erbjuds inget kasino, eller extravaganta shower. Ägna dig i stället åt att känna vinden fylla seglen, klättra upp i någon av de fem masterna eller koppla av i nätet allra längst fram i fören. Som gäst får du också möjligheten att lära dig konsten att knyta knutar och navigera efter stjärnorna.

Flotta
Star Flyer och Star Clipper heter systerfartygen som har världens högsta master – ca 70 meter höga. Störst är dock flaggskeppet Royal Clipper. Hon erbjuder lite mer allt, bland annat lite större hytter (några med balkonger) och fler aktiviteter. Fartygen är stora för att vara segelfartyg, men små för att vara kryssningsfartyg. Det betyder att de kan besöka hamnar som inte är tillgängliga för de flesta andra kryssningspassagerare.

Trerättersmeny
När fartyget är i hamn erbjuds vattenaktiviteter som kajakpaddling, snorkling och segling. När det sedan blir kväll serveras maten i restaurangen från en á la cartemeny. Övriga måltider serveras som bufféer och ingår i kryssningsbiljetten precis som vattenaktiviteterna.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
facebook twitter blogg top