Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
SilverseaSilversea tillhör en exklusiv skara rederier som höjer sig över mängden när det gäller att leverera en femstjärnig kryssningsupplevelse. Fartygen är små – antalet passagerare är max 540 – vilket gör det möjligt att leverera en ytterst personlig service och matupplevelser på högsta nivå.

Bara sviter
Prislappen är högre än för de största rederierna, men mer är också inkluderat. Alla hytter är sviter, risken för trängsel är minimal och kryssningsupplevelsen är 100% all-inklusive. Det betyder att högklassiga alkoholhaltiga drycker ingår i kryssningsbiljetten, liksom dricks och hamnavgifter. Dessutom har samtliga sviter butlerservice sedan 2009.

Silversea är ett italienskt rederi, men det är inget som märks tydligt ombord. Atmosfären är snarare internationell och upplevelsen elegant utan att bli formell eller högtravande. Det är lätt att känna sig som hemma.

Även Matupplevelserna har en internationell prägel. Gourmetmat från hela världen tillagas à la carte i samtliga restauranger. Alla fartyg (undantaget expeditionsfartyget Silver Explorer) har en huvudhuvudrestaurang, bufférestaurangen ”La Terrazza”, samt en extra exklusiv restaurang ”Le Champagne” som serverar en avsmakningsmeny mot en extra kostnad.

6 Fartyg
Flottan består av sex fartyg. Silver Wind och Silver Cloud är äldst och minst med under 300 passagerare ombord. De följdes av Silver Whisper och Silver Shadow som är byggda på samma lyckade grundkoncept, men erbjuder ännu mer underhållningsalternativ och större utrymme per passagerare.

Störst och nyast är Silver Spirit. Hon fortsätter utvecklingen genom att erbjuda ännu mer på samma tema, bland annat två extra specialrestauranger. Det sjätte fartyget, Silver Explorer, är ett s.k. expeditionsfartyg som bekvämt tar dig till jordklotets allra mest outforskade delar. Silver Explorer är det enda fartyg i flottan som inte har specialbyggts direkt för rederiet.

För vem?
De flesta av Silverseas gäster är beresta livsnjutare som ofta är lite äldre. Det finns inga speciella aktiviteter för barn ombord. Barn är dock välkomna även om rederiet förbehåller sig rätten att begränsa antalet. Medelåldern är yngst ombord Silver Spirit där Silversea medvetet anpassat fartyget för att locka till sig en yngre målgrupp.

Silverseas fartyg är spridda över hela jordklotet och låter dig upptäcka världen på bekvämast möjliga sätt. Välkommen ombord!

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Spirit

Silver Spirit är Silverseas första nybygge på flera år och rederiets största fartyg. Det betyder ännu mer av det goda livet: bland annat 2 extra specialrestauranger, ett större spa och större hytter. Stämningen ombord är informell och elegant sofistikerad på samma gång, mycket tack vare den moderna art deco-inspirerade inredningen. Trots den något större storleken jämfört med övriga Silversea-fartyg förblir atmosfären ombord intim och vänskaplig.
Explorer

Silver Explorer är ett expeditions-fartyg som gör det möjligt att utforska världen på bekvämligast möjliga sätt. Fartyget köptes av Silversea 2007 och genomgick då en omfattande renovering där bland annat antalet hytter halverades för att göra boendeytan större. Slutresultatet är världens lyxigaste expeditions-fartyg med marmorbadrum och femstjärniga matupplevelser.
Cloud

Byggd 1994, precis som sin syster Silver Wind, är Silver Cloud ett litet och elegant fartyg av högsta klass. Ombord är atmosfären modern, intim och vänskaplig. Alla hytter är sviter och de flesta har egen balkong. Sviterna är dekorerade i diskreta färger med badrum i marmor och badartiklar från Bvlgari.
Wind

Byggd 1994, precis som sin syster Silver Cloud, är Silver Wind ett litet och elegant fartyg av högsta klass. Ombord är atmosfären modern, intim och vänskaplig. Alla hytter är sviter och de flesta har egen balkong. Sviterna är dekorerade i diskreta färger med badrum i marmor och badartiklar från Bvlgari.
Shadow

Silver Shadow är en utveckling Silverseas två mindre fartyg Silver Cloud och Silver Wind. Det betyder ännu fler faciliteter och en svårslagen upplevelse helt utan trängsel. Trots den något större storleken förblir atmosfären ombord modern, intim och vänskaplig – stämningen är elegant informell och sofistikerad på samma gång.
Whisper

Silver Whisper är en utveckling Silverseas två mindre fartyg Silver Cloud och Silver Wind. Det betyder ännu fler faciliteter och en svårslagen upplevelse helt utan trängsel. Trots den något större storleken förblir atmosfären ombord modern, intim och vänskaplig – stämningen är elegant informell och sofistikerad på samma gång.
facebook twitter blogg top