Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Seabourn

Seabourn tillhör en exklusiv skara rederier som verkligen gör allt för att förgylla kryssningsupplevelsen med lyx in i minsta detalj. Ombord är atmosfären elegant utan att vara överdådig. Fartygen är små, alla hytterna är ytterst välutrustade sviter och maten håller högsta toppklass. Dessutom är Seabourn kända för sin höga service som är så intuitiv den kan bli.

Flotta
Flottan består av två fartygsklasser bestående av vardera tre fartyg. Den äldsta och minsta klassen (Seabourn Pride, Legend och Spirit) erbjuder en mycket intim kryssningsupplevelse med bara 208 gäster ombord. Sviterna har inga privata balkonger, men flera hytter erbjuder dock s. k. franska balkonger.

Riktiga balkonger har dock rederiets tre nybyggen Seabourn Odyssey, Sojourn och Quest. De är alla ca dubbelt så stora som rederiets mindre fartyg och har bland annat plats för ett större spa, ett större pooldäck och fler restauranger.

All inklusive
När du kliver ombord första gången väntar en flaska champagne i sviten som välkomstgåva. Under kryssningen ingår sedan fria drinkar, exklusiva viner och andra drycker eftersom Seabourn är helt all inklusive. Matupplevelserna domineras av traditionella rätter, men innehåller också flera innovativa inslag med oväntade kombinationer och smaker.

Gästerna är ofta amerikaner eller från den engelsktalande världen. De är oftast mycket beresta och nöjer sig bara med det allra bästa.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
facebook twitter blogg top