Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Princess Cruises

I slutet av 70-talet sändes den populära TV-serien ”The Love boat” för första gången. Huvudpersonen lånades ut av Princess Cruises och var en vitklädd skönhet med namnet ”Pacific Princess”. Sedan dess har fartygen blivit betydligt större, men rederiet har varit noga med att behålla ett romantiskt skimmer över kryssningsupplevelsen. Princess Cruises är fortfarande ”The love boat”.

Oavsett storlek är Princess fartyg byggda för att kännas mindre än de är. Tanken har varit att erbjuda ett brett utbud av underhållning, mat och aktiviteter utan att förlora den intima stämningen. Därför är fartygen medvetet designade med många ”skrymslen och vrår”. De vackra poolområdena är indelade i flera olika sektioner och fartygen saknar i motsats till de flesta konkurrenterna stora atrium ­– allt för att de ska kännas extra trivsamma.

Bästa huvudmatsalen?
Princess Cruises är kända för sina matupplevelser och har exempelvis vunnit priser för kvalitén på maten i huvudrestaurangen. De största fartygen innehåller en bufférestaurang öppen dygnet runt och flera specialrestauranger, bland annat grillrestaurangen Crown Grill och italienska Sabatinis. Dessutom uppskattar många rederiets pizza som gräddas à la carte av professionella pizzabagare.

Filmer under stjärnorna
Vid sidan om maten är även underhållningen förstklassig och utspridd över hela fartyget. Princess Cruises var först med att introducera en stor bildskärm på pooldäck. Denna bildskärm används framför allt kvällstid som utomhusbiograf där filmerna ackompanjeras av en bar himmel och varma vindar.

Atmosfären ombord är amerikansk och de flesta gästerna kommer just från Nordamerika. Kryssningsupplevelsen är åt det traditionella hållet med teakdäck och en maritim stil ombord. En av traditionerna är ett champagnevattenfall som utspelar sig i fartygens atrium varje kryssning.

För vem?
Princess Cruises 17 fartyg besöker fler hamnar världen runt än något annat rederi och därmed ett utmärkt alternativ för resvana personer som vill upptäcka nya platser. Mycket av utbudet ombord är anpassat för par, men det finns även barn- och ungdomsklubbar för barnfamiljer. Eftersom Princess Cruises är synonymt med ”The love boat” är många av paren dessutom ute på sin smekmånad.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Coral

Coral Princess är ett medelstort fartyg som har en ovanligt smäcker utsida och en stor andel balkonghytter. På insidan är atmosfären amerikansk med en elegant inredning dominerad av både ljusa och mörka träslag.
Island

Island Princess är ett medelstort fartyg som har en ovanligt smäcker utsida och en stor andel balkonghytter. På insidan är atmosfären amerikansk med en elegant inredning dominerad av både ljusa och mörka träslag.
Star

Star Princess tillhör tillsammans med sina tre systerfartyg Princess Cruises större fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Sapphire

Sapphire Princess är tillsammans med sina fyra systerfartyg Princess Cruises största fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Ruby

Ruby Princess är tillsammans med sina fyra systerfartyg Princess Cruises största fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Emrald

Emerald Princess är tillsammans med sina fyra systerfartyg Princess Cruises största fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Diamond

Diamond Princess är tillsammans med sina fyra systerfartyg Princess Cruises största fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Crow

Crown Princess är tillsammans med sina fyra systerfartyg Princess Cruises största fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Caribbean

Grand Princess tillhör tillsammans med sina tre systerfartyg Princess Cruises större fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Grand

Grand Princess tillhör tillsammans med sina tre systerfartyg Princess Cruises större fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
Golden

Golden Princess tillhör tillsammans med sina tre systerfartyg Princess Cruises större fartyg. Atmosfären ombord är amerikansk med en hemtrevlig inredning dominerad av ljusa och mörka träslag.
facebook twitter blogg top