Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Om oss.
Hej & Välkommen till Sky Office Travel, Exchange & Moneytransfer. Vi finns här för att hjälpa dig som kund med allt från regulärflyg till valutaväxling och penningöverföring.

Affärsidé
Sky Offices affärsidé är att du som kund ska kunna komma in till våra kontor eller kontakta oss via telefon och få hjälp med allt från resepaket till Valutaväxling samt penningöverföring allt under ett & samma tak. Vi pratar upp till 10 olika språk inom företaget & vill du som kund även boka hotell, kryssning eller hyrbil så finns det att tillgå snabbt, säkert och prisvärt. På grund av våra mångkulturella kunder har vi valt att placera oss nära er.

Travel.
Vi erbjuder resor med konkurrenskraftiga priser som passar just dig. Vare sig du vill åka på en lyx resa eller vill åka på en kort semester över en helg. Hos oss kan du boka Charterresor, Reguljärflyg med destinationer runt om i hela världen vi erbjuder även Hotell, Hyrbil och Kryssningar. Våra resekonsulter är flerspråkiga och kan oftas hjälpa dig på ditt egna språk. Vårt breda utbud och valfrihet gör att du som kund får personlig service med att hitta rätt resa till rätt pris snabbt, enkelt och bekvämt. Du behöver enbart välja resmål, resten tar vi hand om. Vi finns alltid till hands nära dig, både på Telefon, Internet samt med våra butiker som är utspridda över hela Sverige.

Exchange.
Sky Office erbjuder valutaväxling av de flesta valutorna i våra butiker till den bästa ratingen på marknaden. Utöver valutaväxling så kan du som kund även komma in till våra butiker och betala räkningar samt göra mindre banköverföringar. Har ni några frågor ang någon speciell valuta så kan ni alltid ringa in till oss så hjälper vi er så gott vi kan. Valutor som vi ej har i våra butiker kan anordnas efter beställning.

Moneytransfer.
Nu kan du som kund skicka pengar till hela världen. Vi säkerställer att dina pengar kommer dit de behövs, oavsett om det är till andra sidan jorden eller inom landet. Vi har flera års erfarenhet och garanterar säkra överföringar.

Utveckling.
Sedan företaget bildades har vi haft en ökad omsättning på 100% årligen.

Kontakta oss.
Öppet tider. Tel: 0770 - 710 707 Mån-Fre 10:00 - 18:00
E-mail: Info@skyoffice.se Lör 11:00 - 16:00
Sön Stängt.
facebook twitter blogg top