Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Norwegian Cruise Lines

Namnet till trots är Norwegian Cruise Lines ett amerikanskt rederi med en modern och ung flotta. Kryssningsupplevelsen kännetecknas av flexibilitet. På Norwegian Cruise Lines fartyg finns inga middagstider att passa eller klädkoder att följa. Både innan och efter solen har gått ner vimlar det av aktiviteter för alla åldersgrupper. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

Freestyle Cruising
Ombord regerar Freestyle Cruising, rederiets omtyckta restaurangkoncept som innebär att du som gäst kan äta var och när du vill. Stämningen är därmed avslappnat ledig – det finns inga formella kvällar och du behöver aldrig klä upp dig – om du inte vill. Det finns inte någon traditionell huvudrestaurang. Istället har du frihet att välja från ett stort utbud av restauranger varje kväll. Några ingår i kryssningsbiljetten, andra kostar extra. Italienskt, mexikanskt, franskt eller varför inte japanskt – det finns alltid en restaurang som passar dagens smak.

Underhållning för hela familjen
Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och rederiets största fartyg, Norwegian Epic, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor. Även kvällstid finns mycket att göra. Underhållningen i teatern håller hög Las vegas/Brodwayklass. Exempelvis spelar Blue Man Group kompletta föreställningar av sin show ombord Norewegian Epic. I alla barer och lounger vibrerar luften av musik, dans och energi.

För vem?
Med en informell stämning, Freestyle Cruising och stora barn- och ungdomsklubbar är Norwegian Cruise Lines ett populärt alternativ för många barnfamiljer. Den energifyllda stämningen och alla aktiviteter gör rederiet även till ett utmärkt val för yngre par. Norwegian Epic har ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Pride of America

Pride of America är som namnet antyder en flytande hyllning USA:s kultur och historia, från kitschen i ”Cadillac Diner” till statyn av Abragam Lincoln i huvudmatsalen ”liberty”. Många av gästerna är följaktligen amerikaner, men även besättningen har samma ursprung. Pride of America är nämligen ett av få fartyg flaggat i USA.
Sun

Norwegian Sun var tillsammans med Norwegian Star det första fartyg som specialbyggdes för Norwegian Cruise Lines populära restaurangkoncept Freestyle Cruising. Fartyget som renoverades 2011 är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Spirit

Sina första år i livet seglade Norwgean Spirit under namnet Superstar Leo för Norwegian Cruise Lines systerföretag Star Cruises. Med bas i Singapore gjorde fartyget kortkryssningar för i huvudsak asiatisk publik. 2008 genomgick hon en omfattande renovering, men det asiatiska arvet finns kvar i inredningen där konstföremål som samuraikostymer och antika vaser ständigt påminner om fartygets ursprung.
Sky

När Norwegian Sky byggdes hade Norwegian Cruise Lines ännu inte lanserat sitt populära restaurangkoncept Freestyle Cruising. Sedan dess har fartygets uppgraderats med fler restauranger och dessutom hunnit med en avstickare till Hawaii under namnet Pride of Aloha.
Jewel

Norwegian Jewel är det första i en serie av fyra populära systerfartyg. Fartyget är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Jade

Norwegian Jade är det andra systerfartyget i Norwegian Cruise Line populära Jewel-klass. Fartyget är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Pearl

Norwegian Pearl är det tredje systerfartyget i Norwegian Cruise Lines populära Jewel-klass. Fartyget är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Gem

Norwegian Gem är det fjärde och sista systerfartyget i Norwegian Cruise Lines populära Jewel-klass. Fartyget erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Star

Norwegian Star var det första fartyg som specialbyggdes för Norwegian Cruise Lines populära restaurangkoncept Freestyle Cruising. Fartyget är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Dawn

Norwegian Dawn var ett av de första fartyg som specialbyggdes för Norwegian Cruise Lines populära restaurangkoncept Freestyle Cruising. Fartyget som renoverades 2011 är modernt, erbjuder en stor andel balkonghytter och stor valfrihet – inte minst när det gäller utbudet av restauranger.
Epic

Norwegian Epic är Norwegian Cruise Lines (NCL) största, trendigaste och mest innovativa fartyg. Jämfört de flesta andra kryssningsfartyg vänder Norwegian Epic upp och ner på många av begreppen.
facebook twitter blogg top