Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
MSC Cruises

MSC Cruises en kryssningsupplevelse färgad av Italien. Atmosfären ombord på MSC Cruises fartyg är stilren, sober och elegant. Den italienska mentaliteten präglas av en passionerad, livsbejakande energi och stämningen ombord MSC Cruises fartyg utgör inget undantag. Maten som serveras kommer övervägande från det Italienska köket. För alla som av någon anledning inte gillar pasta, parmaskinka eller tiramisu finns det dock alltid alternativ på menyn från övriga världen. Middagstid i huvudrestaurangen är det fasta sittningar som gäller, men de senaste fartygen har även specialrestauranger som alternativ.

Många nya fartyg
Med undantag av MSC Melody och MSC Rapsody, två äldre fartyg med övervägande exotiska kryssningsrutter, är MSC Cruises flotta mycket modern och byggd under 2000-talet.

Modernast är MSC Fantasia och MSC Splendida, de två största fartyg som någonsin byggts av ett europeiskt rederi. Populär är även den s.k. Musica-klassen, fem moderna fartyg med en stor andel balkonghytter, flera restauranger, vackra poolområden och ett stort spa.

Från klassisk musik till Cirque du Soleil
De flesta gästerna kommer från Europa. Kommunikationen ombord är flerspråkig – alla meddelanden levereras exempelvis på italienska, franska, tyska, spanska och engelska. För att undvika språkförbistring är underhållningen till största del icke-verbal. Kvällsunderhållningen inkluderar bland annat klassiska konserter, Cirque du Soleil-inspirerad akrobatik, dansmusik och jazz. MSC Cruises prisnivå är relativt låg, men det är mer som kostar extra jämfört med andra rederier. All underhållning och maten huvud- och bufférestaurangen ingår dock i kryssningsbiljetten.

För vem?
MSC Cruises är ett bra val för alla som trivs i en stilren europeisk atmosfär och uppskattar det italienska köket. MSC Cruises är dessutom ett populärt val bland barnfamiljer. De lockas av förmånliga barnpriser och rederiets barn- och ungdomsklubbar. MSC Fantasia och MSC Splendida erbjuder även formula 1-simulatorer och biografer som levererar en fyrdimensionell filmupplevelse.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Fantasia

MSC Fantasia är det största fartyg som någonsin byggts av ett europeiskt rederi, ett resande universum som erbjuder mesta möjliga av underhållning och njutning.
Splendida

MSC Splendida är det största fartyg som någonsin byggts av ett europeiskt rederi, ett resande universum som erbjuder mesta möjliga av underhållning och njutning.
Sinfonia

Tillsammans med sin tre systerfartyg tillhör MSC Sinfonia den första fartygsklass som specialbyggts för MSC Cruises. Hon erbjuder en ombonad komfort i en traditionell men ändå elegant miljö.
Melody

MSC Melody är varken störst, bäst eller vackrast, men är trots detta – eller kanske just därför – ett mycket populärt fartyg. Hennes hytter är lite mindre, lite enklare och saknar balkong. Hon har inga moderna faciliteter som specialrestauranger, stort atrium eller klättervägg.
Lirica

Tillsammans med sin tre systerfartyg tillhör MSC Lirica den första fartygsklass som specialbyggts för MSC Cruises. Hon erbjuder en ombonad komfort i en traditionell men ändå elegant miljö.
Musica

MSC Musica döptes i Venedig av Sophia Loren sommaren 2006. Fartygets inredning är påkostad med inslag av svart marmor, exklusiva träslag och färglada mattor. Resultatet är välkomnande, italienskt och mycket elegant.
Opera

Tillsammans med sin tre systerfartyg tillhör MSC Opera den första fartygsklass som specialbyggts för MSC Cruises. Hon erbjuder en ombonad komfort i en traditionell men ändå elegant miljö.
Armonia

Tillsammans med sin tre systerfartyg tillhör MSC Armonia den första fartygsklass som specialbyggts för MSC Cruises. Hon erbjuder en ombonad komfort i en traditionell men ändå elegant miljö.
Poesia

MSC Poesia döptes i Dover av Sophia Loren i april 2008. Ombord möts du som gäst av en påkostad inredning med inslag av svart marmor, exklusiva träslag och färger i varma kulörer. Det ger en välkomnande atmosfär som upplevs som både italiensk och mycket elegant.
Orchestra

MSC Orchestra döptes i Civitavecchia av Sophia Loren maj 2007. Fartygets inredning är påkostad med inslag av svart marmor, exklusiva träslag och färglada mattor. Resultatet är välkomnande, italienskt och mycket, mycket elegant.
Divina

MSC Divina det största fartyg som någonsin byggts av ett europeiskt rederi, ett resande universum som kombinerar traditionell italiensk elegans med modern miljövänlig högteknologi.
Magnifica

MSC Magnifica döptes i Hamburg av Sophia Loren i januari 2009. Ombord möts du som gäst av en påkostad inredning med inslag av marmor, exklusiva träslag och färger i varma kulörer. Det ger en välkomnande atmosfär som är både italiensk och mycket elegant.
facebook twitter blogg top