Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Kryssning
Hurtigruten

Norska Hurtigruten är ganska långt ifrån ett klassiskt kryssningsrederi. Ombord erbjuds inget kasino, inget pooldäck, inga extravaganta shower eller dignande bufféer. Istället är det Norges enormt vackra fjordar som står för underhållningen. Utsikten ackompanjeras av medföljande naturforskare som föreläser om den storslagna naturen utanför fartyget.

Flotta
Totalt har Hurtigruten 13 fartyg. Samtliga är moderna och de flesta påminner om varandra i utbud och storlek. Undantaget heter ”Fram”, ett expeditionsfartyg byggt för att utforska Grönland och jordklotets båda poler.

Hurtigruten är ett kryssningsrederi som också är en livlina för invånarna längs med Norges kust. Förvänta dig därför en passagerarmix bestående av lika delar kryssningsturister och invånare som pendlar mellan de olika hamnarna.

Trerättersmeny
I restaurangen serveras varje kväll en fast trerättersmeny i två sittningar som du kan välja att ha inkluderad kryssningsbiljetten eller inte. Dessutom finns även ett kafé öppet dygnet runt med prislappar på mat och dryck.

Medelåldern är relativt hög och antalet barnfamiljer lågt.

Contakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
facebook twitter blogg top