Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Disney Cruises

Disney Cruises erbjuder en ytterst familjevänlig kryssningsupplevelse färgad av nostalgi och företagets rika historia. På många sätt kan rederiet sägas vara en naturlig förlängning av Disneys temaparker. Ombord vilar en sagostämning från en svunnen tid och det bjuds på påkostade shower baserade på Disneys välkända filmer. Närsomhelst kan Musse Pigg dyka upp runt hörnet.

Flotta
Flottan består av två fartygsklasser med vardera två fartyg. Först ut var systrarna Disney Magic och Disney Wonder. Med en lång stäv och en smäcker profil är de som hämtade från tiden när Atlantångarna regerade på världshaven. Fartygen har en stor andel balkonghytter, precis som Disney Cruises två nybyggen – Disney Dream och Disney Fantasy. De två större systerfartygen har bland annat fler restauranger och en lång vattenrutschbana som sträcker runt hela det övre pooldäcket.

Inte bara för barn
Även om många av aktiviteterna är anpassade efter familjens yngre medlemmar, finns det även saker att göra för föräldrarna. Visa områden är exklusiva för vuxna, t. ex. delar av pooldäcket och utvalda restauranger. Bland restaurangerna kan speciellt nämnas ”Animators Palate” där upplevelsen går långt utöver maten. Måste upplevas.

I Karibien slutar inte alltid Disneyupplevelsen när du lämnar fartyget. På rederiets egna ö i Bahamas – Cast Away Cay – finns bland annat ett av piratskeppen som användes under inspelningen av Disneyfilmen ”Pirates of the Caribbean”.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
facebook twitter blogg top