Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Costa Cruises

Under devisen ”Cruising Italian Style” erbjuder Costa Cruises livsbejakande kryssningar med en stämning hämtad från södra Medelhavet. Oavsett om du kryssar i Karibien, Medelhavet eller Asien är Italien aldrig långt borta.

Maten som serveras kommer övervägande från det Italienska köket. För alla som av någon anledning inte gillar pasta, parmaskinka eller tiramisu finns det dock alltid alternativ på menyn från övriga världen.

En modern flotta
Flottan är mycket modern. Sedan Costa Cruises införlivades i världens största kryssningskoncern Carnival Cruises 2000 har rederiet sjösatt minst ett fartyg om året. Ombord dessa fartyg möter klassiska och eleganta Italien glittriga Las Vegas. De har alla en färgglad inredning med många fantasirika detaljer designade av den kände amerikanske inredningsarkitekten Joe Farcus.

De flesta gästerna är Européer – speciellt i Medelhavet där Costa Cruises erbjuder flest kryssningsalternativ av alla rederier. Medelhavskryssningarna är ofta hamnintensiva med få dagar till havs.

Dansa under stjärnorna
Kommunikationen ombord är flerspråkig – alla meddelanden levereras exempelvis på italienska, franska, tyska, spanska och engelska. För att undvika språkförbistring är underhållningen i teatern till största del icke-verbal med mycket akrobatik och sång. Européer gillar att dansa och följaktligen finns det många dansgolv där det spelas olika typer av livemusik långt in på småtimmarna. Särskilt populärt och välbesökt är poolpartyt där hela poolområdet förvandlas till ett dansgolv kring midnatt.

För vem?
Costa Cruises är ett bra val för alla som trivs i en färgglad europeisk atmosfär och uppskattar det italienska köket.

Costa Cruises är dessutom ett populärt val bland barnfamiljer. De lockas av förmånliga barnpriser och rederiets barn- och ungdomsklubbar. De senaste fartygen erbjuder även formula 1-simulatorer och biografer som levererar en fyrdimensionell filmupplevelse.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
Costa Fascinosa

Costa Fascinosa tillhör det italienska rederiet Costa Cruises största fartyg och ombord råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda på temat ”saker som fascinerar”. Ombord Costa Fascinosa betyder det bland annat kända personer, filmstjärnor och exotiska platser.
Costa Marina

Costa Marina är byggt innan Costa Cruises introducerade sin våg av större fartyg under 2000-talet. Redan när hon byggdes 1990 uppfattades hon som ett litet fartyg. Förvänta dig därför en lugn och mer intim upplevelse ombord uppblandad med en livsbejakande italiensk atmosfär.
Costa Allegra

Costa Allegra är byggt innan Costa Cruises introducerade sin våg av större fartyg under 2000-talet. Redan när hon byggdes 1992 uppfattades hon som ett litet fartyg. Förvänta dig därför en lugn och mer intim upplevelse ombord uppblandad med en livsbejakande italiensk atmosfär.
Costa Classica

Costa Classicas främsta tillgång är dess storlek - tillräckligt stort för att erbjuda ett stort utbud av aktiviteter och tillräckligt litet för att kännas hemtrevligt. Lägg därtill en sofistikerad italiensk dekor och du får ett av Costa Cruises allra mest eleganta och trivsamma fartyg.
Costa Romantica

Costa Romanticas främsta tillgång är dess storlek - tillräckligt stort för att erbjuda ett stort utbud av aktiviteter och tillräckligt litet för att kännas hemtrevligt. Lägg därtill en sofistikerad italiensk dekor och du får ett av Costa Cruises allra mest eleganta och trivsamma fartyg.
Costa Victoria

Costa Victoria var det sista fartyg som byggdes innan italienska Costa Cruises förvärvades av amerikanska Carnival Cruises. Atmosfären är genuint italiensk, vilket betyder en livsbejakande stämning och avskalad, elegant design.
Costa Atlantica

Costa Atlantica var det första fartyg som byggdes efter att italienska Costa Cruises förvärvades av amerikanska Carnival Cruises. Följaktligen är det föga förvånande att klassiska Italien möter Amerika och Las Vegas ombord.
Costa Mediterranea

Costa Mediterranea var ett av de första fartyg som byggdes efter att italienska Costa Cruises förvärvades av amerikanska Carnival Cruises. Följaktligen är det föga förvånande att klassiska Italien möter Amerika och Las Vegas ombord.
Costa Fortuna

Ombord Costa Fortuna råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda och namngivna på temat ”klassiska italienska atlantångare”. Slutresultatet är färggrant och mycket fantasifullt.
Costa Magica

Ombord Costa Magica råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda och namngivna på temat ”berömda Italienska konstnärer”. Slutresultatet är färggrant och mycket fantasifullt.
Costa Serena

Costa Serena tillhör det italienska rederiet Costa Cruises största fartyg och ombord råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda på temat stjärntecken.
Costa Pacifica

Costa Pacifica tillhör det italienska rederiet Costa Cruises största fartyg och ombord råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda på temat musik – bland annat är de olika däcken namngivna efter olika musikaliska stilar.
Costa Luminosa

Costa Luminosa och hennes systerfartyg Costa Deliziosa är byggda med ambitionen att vara ännu lite lyxigare än övriga fartyg i Costa Cruises flotta. Följaktligen är fartyget rikligt dekorerat med exklusiva, blänkande material och atmosfären något mer avslappnad.
Costa Deliziosa

Costa Deliziosa och hennes systerfartyg Costa Luminosa är byggda med ambitionen att vara ännu lite lyxigare än övriga fartyg i Costa Cruises flotta. Följaktligen är fartyget rikligt dekorerat med exklusiva, blänkande material och atmosfären något mer avslappnad.
Costa Favolosa

Costa Favolosa tillhör det italienska rederiet Costa Cruises största fartyg och ombord råder en livsbejakande italiensk atmosfär. Fartygets många barer, lounger och restauranger är inredda på temat palats och slott.
facebook twitter blogg top