Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Classic International Cruises

Som enda internationella rederi erbjuder Classic International Cruises kryssningar på svenska med flera avgångar från Göteborg under sommarhalvåret. Kryssningarna är helt utformade för svenska resenärer med svenska kryssningsvärdar och program, menyer och utflykter på svenska.

Rederiets charmiga fartyg är lite mindre med en intim och klassisk stämning ombord. Just storleken ger en ytterst personlig service och gör att du inte känner dig som en i mängden. Den personliga atmosfären genomsyras av en stor portion gammeldags lyx förknippad med det klassiska kryssningslivet.

Rederiet passar utmärkt för äldre par som söker en traditionell kryssningsupplevelse. Många av passagerarna är ute på sin första kryssning, men det finns även en stor andel stamgäster ombord. Prisvärt alternativ.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
M/S Arion

Arion är ett litet och charmigt fartyg med en personlig atmosfär och en elegans med rötterna i en klassisk kryssningstradition.

Det finns två restauranger ombord. I huvudrestaurangen serveras middagarna i en sittning. Frukost och lunch kan även avnjutas i Lido Lounge som även har platser utomhus på akterdäck. På akterdäck finns dessutom en härlig pool och en trevlig utomhusbar.
M/S Funchal

M/S Funchal byggdes ursprungligen som lyxjakt för Portugals president 1963. 2011 genomgick detta klassiska fartyg en omfattande renovering utan att förlora det som hennes många stamgäster uppskattar mest: den personliga atmosfären, däck i teak och sin klassiska elegans.
facebook twitter blogg top