c Sky office Tours & Travels
Svenska English Iraq Iran Kurdistan Somalia LOGGA IN | OM OSS | KONTAKTA OSS
Sky Office Tours & Travel
FLYG HOTELL HYRBIL CHARTER WEEKENDRESOR KRYSSNING SISTA MINUTEN PENNINGÖVERFÖRING
Carnival Cruises

Carnival Cruises är världens största rederi. De har lyckats nå toppen genom att erbjuda mycket prisvärda kryssningar för huvudsakligen den amerikanska marknaden. Fartygen kallar rederiet själva för ”fun ships”, en benämning som mycket väl beskriver kryssningsupplevelsen. Inredningen är allt annat än diskret och domineras av neon, starka färger, fantasifulla inslag. Showerna håller hög klass och överallt är energinivån hög – många skulle kalla Carnival Cruises fartyg ”ett flytande Las Vegas”.

Mat- och sovupplevelser
Många av gästerna är därmed något yngre, men rederiet erbjuder också mycket för barnfamiljer. Maten som serveras är mycket uppskattad och håller en hög klass med tanke på rederiets relativt låga prisnivå. Alla måltider ingår, men dryck kostar extra. Men du äter inte bara bra – du sover bra också. I hytterna finns mycket omtyckta sängar, comfort beds, med påkostade sängkläder, madrasser och kuddar.

Flottan
Fartygen är alla moderna och de allra flesta är byggda under 2000-talet med en stor andel balkonghytter. Äldst och minst är Fantasy-klassen vars fartyg dock har uppgraderats kraftigt de senaste åren. Fantasy-klassen följdes sedan av den större Destiny-klassen men sin karaktäristiska delfinlika profil och sedan utvecklades till den förlängda Conquest-klassen. Däremellan kom den mindre Spirit-klassen och allra senast Dream-klassen lanserad 2009.

Kontakta oss på
+46 (0) 770 - 710 707
 
facebook twitter blogg top